HoriZZon’ın SharePoint ve Confluence üzerindeki gücünü ortaya çıkarın…

BiZZdesign’da, birlikte çalışma ortamının dönüşüm projeleri için önemli bir başarı faktörü olduğuna inanıyoruz. Aslında, birlikte çalışma HoriZZon’un geliştirilmesinin arkasındaki ana itici güçlerden de biridir. Bu nedenle, platformumuzla oluşturulan içeriği hızlı ve zahmetsiz bir şekilde başkalarına iletebilmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. İçerik iletişimini kolaylaştırmak ve daha geniş bir kitleye ulaşmak için, mimari modelleri SharePoint ve Confluence gibi platformlarda paylaşmayı ve yerleştirmeyi mümkün hale getirdik.

Gömülü modeller HoriZZon’daki gibi canlı olarak güncellenecek, bu nedenle paydaşlarınız her zaman en son içeriğe sahip olacak!

Paydaşlarınızla iletişimi hızlandırmaya hemen başlayın

HoriZZon’daki bütün mimari modeller birlikte çalışma platformlarında paylaşılabilir. Nereden başlamalı? Aşağıda bazı ilham verici örnekleri bulabilirsiniz:

  1. Uygulama Yöneticileri ile sistem standardizasyonu için stratejik iş hedefleri

2. (Cloud) Çözüm Mimarları ve Yazılımcıları ile Private Cloud ortamındaki mevcut paketlere genel bakış

3. İş (Süreç) Yöneticileri veya yeni çalışanlar ile iş süreci tasarımı ve dokümantasyonu

4. Program / Portföy / Proje Yöneticileri veya ekipleri ile proje yol haritaları

Paylaşmaya nasıl başlanır?

Bir mimari modelini birlikte çalışma platformunuza gömmek için HoriZZon’da başlık çubuğunun sağındaki yeni “Paylaş” butonunu kullanın. Mimari modeli sayfaya gömmek için kullanmak istediğiniz platformu seçin, kopyala butonuna tıklayın ve seçtiğiniz platforma yapıştırın. Mimari modelin gömülü olduğu sayfaya erişimi olan herkes HoriZZon erişim haklarına bakılmaksızın sayfayı görebilir.

Aşağıdaki bağlantı üzerinden detayları inceleyebilirsiniz.

İçeriği gömmenin yanı sıra bağlantıları paylaşmayı da kolaylaştırdık. Bir bağlantıyı paylaşmak için Kopyala düğmesine tıklayın ve bağlantıyı bir iş arkadaşınızla paylaşın. İş arkadaşlarınızın bağlantıyı kullanmasını kolaylaştırmak maksadıyla Tek Oturum Açma (Single Sign-On) özelliğinin etkinleştirildiğinden emin olmak için sistem yöneticinize danışmanız gerekecektir.

Ayrıca içeriğin yanlış ellere geçmesini önlemek için kapsamlı güvenlik önlemleri aldık. Destek sayfamızda diğer platformlarda paylaşma ile ilgili tüm ayrıntılara göz atabilirsiniz. Büyük ve küçük tüm yeni özelliklerimizi takip etmek için sürüm notlarımıza göz atın.

Yapabileceğimiz daha fazla iyileştirme için fikirleriniz mi var? Bunun gibi birçok özellik müşteri geri bildirimlerine dayanarak geliştirildi. Siz de fikirlerinizi paylaşmak için bize bir not bırakabilirsiniz!

error: İçerik Korumalıdır.